Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

11 de juny 2013

SI SE PUEDE!!!

Partit vibrant el del passat dissabte a Torrente de Cinca. Els jugadors del Torrente-Massalcoreig eren conscients que una victòria contra el Solsona ens permetria arribar a la última jornada poguent dependre de nosaltres mateixos per aconseguir la salvació a Territorial Catalana en una temporada plena de dificultats i contratemps.
I potser fruit d'això, al que s'han de sumar els nervis i la emoció, va acabar provocant que es veiés un partit un pèl estrany, almenys en el que fa referència al marcador. No acostuma a passar que un partit de futbol sala acabi amb un marcador tant escarransit com el 2-1 amb que va finalitzar aquest encontre.
El joc va ser molt igualat. Els dos equips eren conscients del que s'hi jugaven en aquests 40 minuts. El Solsona, tot i estar virtualment salvat, encara no ho estava matemàticament, i per aquest motiu van sortir disposats a no donar cap avantatge a un Torrente-Massalcoreig que s'hi jugava molt més.
El primer gol del partit va arribar als tretze minuts de joc. Una jugada ràpida ben finalitzada per Mingo amb un xut ras i col·locat posava l'1-0 al marcador. Poc duraria, però, l'alegria, ja que el Solsona, només dos minuts més tard, aconseguia ficar l'empat a 1.
Amb l'1-1, i després de que els dos equips fallesin alguna que altra ocasió per fer el segon gol, s'arribava al descans.
A l'inici de la represa Álvaro va tenir el 2-1 a tocar, però el seu xut sortia fregant el pal. Poc després, el jove jugador reaccionaria deixant, aquest cop sí, el 2-1 en safata a Juanma. El Torrente-Massalcoreig s'havia tornat a avançar.
Ara només quedava mantenir l'avantatge. Els jugadors locals, empesos, un cop més, per l'increïble afició de Torrente de Cinca, van lluitar com mai, van defensar com mai, s'ho van deixar tot i més sobre la pista per tal d'impedir que el Solsona tornés a marcar. I va costar, es va patir com mai, però amb el 2-1 s'acabava l'encontre.
Un cop més va quedar demostrat que amb aquesta plantilla res és impossible. Aquests jugadors són molt grans, i un cop més ho van demostrar davant una afició que va celebrar, molt efusivament, aquest resultat que ens deixa amb un peu a Territorial Catalana.
Només queda un partit per acabar la temporada. Aquest proper dissabte jugarem a Tarragona un partit que serà a vida o mort. El millor de tot és que el Torrente-Massalcoreig, en la seva primera temporada en la categoria i havent tingut tantes adversitats durant el curs, arribarà a l'últim partit depenent d'ell mateix. Si guanya, es salva. Així de clar.
Ara, més que mai... SI SE PUEDE!!!

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Juanma, Mingo, Javi - Fran, Barneo, Jaume, Pau, Gerard

Solsona: Albert S., Ivan, Serafí, Samuel, Joan - Albert M., Carles, Eliseu, Albert R.