Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

26 de març 2012

UNA VICTÒRIA MOLT IMPORTANT

La d'aquest dissabte va significar una victòria molt important, ja que a banda del 4-7 aconseguit a Cervera, en un dels partits menys complicats de la temporada, la victòria del Llardecans, el nostre proper rival, per 8-6 davant el Castellserà ens permet pujar un lloc a la taula i situar-nos segons, un punt per sobre del Castellserà.
Pel que fa al partit de Cervera, pocs problemes ens va donar l'equip local, que només va tenir poder de reacció als gols encaixats a la primera meitat, mentres que a la segona part es va veure totalment desbordat pel joc dels nostres jugadors.
Gerard feia el 0-1 als tres minuts de joc, gol al qual responien tot seguit els locals per ficar l'empat. Però dos gols consecutius de Mingo, que tornava després de cinc partits de baixa, i Javi ens situaven ja dos gols per endavant, renda que al cap i a la fi ja va ser definitiva. Poc abans del descans, el Cervera escurçava distàncies ficant el momentani 2-3 al marcador.
A la segona meitat, tres gols seguits, dos dels quals de Bieto i un de Barneo, ampliaven el marcador fins al 2-6. Aquest resultat va provocar una certa relaxació, aprofitada pels locals per situar el 4-7 definitiu ja a l'últim minut de joc. El nostre setè gol el va fer Juanma entre mig dels dos gols del Cervera.
Cal destacar la greu lesió que es va fer el jugador local Arseni al darrer segon de joc. Desitjar-li els millors dels ànims, tant a ell com a la seva familia, i una pronta recuperació.
En resum, partit sense massa història però que ens serveix per encarar el dificil partit que ens espera aquest dissabte que ve a Llardecans, rival situat en quarta posició, amb quatre punts menys que nosaltres, i una pista que només ha vist escapar sis punts aquesta temporada i en la qual el Torrente-Massalcoreig no hi ha pogut treure cap punt de tres cops que hi ha jugat.

Cervera: Jordi, Farran, Joan, Alberto, Marquez - Lluis, Arseni

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Jaume, Gerard - Oliver, Mingo, Barneo
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Marc Peran