Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

28 d’oct. 2013

REMONTADA... I VICTÒRIA!!!

Per fí. Ens hem tingut que esperar fins a la quarta jornada, però per fí hem vist guanyar al Torrente-Massalcoreig. Ja pesaven molt les tres derrotes consecutives, ja tocava canviar aquesta mala dinàmica, i que millor que canviar-la jugant a casa davant la nostra afició? Amb aquest pensament van sortir els jugadors del Torrente-Massalcoreig per disputar un encontre que es jugava el diumenge al migdia.
L'Amposta no va ficar les coses massa senzilles, però l'empenta, les ganes, la valentia, l'esforç, el treball, etc., dels jugadors locals va acabar tenint la seva recompensa. Així, el partit acabava amb un ajustat 4-3 al marcador, després d'una gran remuntada aconseguida en els minuts finals de la segona part.
El primer gol del partit no tardaria molt en arribar. En una de les primeres jugades, l'Amposta feia el 0-1 i ensenyava les seves cartes. Amb tot, però, poc més perill portaria l'equip visitant a la porteria defensada per Oliver. En bona part, gràcies al bon joc local, tant en defensa com en atac que es veuria fins al descans. La sort, però, estava al costat de l'Amposta.
D'aquesta manera, tot i tenir ocasions clares per ficar l'empat a 1 al marcador, sobretot dos dobles-penaltis fallats, només l'Amposta estava encertat en els metres finals i ho va mostrar amb el 0-2. Menys mal que Álvaro tindria un altre doble penalti al seu abast per poder marcar, ara sí, el primer gol favorable al Torrente-Massalcoreig. Ja no es mouria més el marcador en aquesta primera part, però haver passat del 0-2 al 1-2 ens donava certa esperança de poder remuntar el partit.
No obstant, el segon període començaria igual que el primer. És a dir, amb un gol de l'Amposta. L'1-3 tornava a ficar una diferència de dos gols en el marcador, i semblava que els visitants estaven a prop d'emportar-se els tres punts.
Però no tot era negatiu. Encara quedava molt partit per endavant i tot podia canviar. I així va ser. Per sort, el fet de ficar a Juanma com porter-jugador va donar el seu fruit. L'Amposta es veia molt superat pel joc de cinc del Torrente-Massalcoreig, i d'aquesta manera el partit va fer un gir radical. Sobretot especial efecte va fer el 2-3 de Javi quedant encara sis minuts de joc.
El mateix Javi faria, tres minuts més tard, el 3-3. Un gol marcat amb un cop de cap i que feia justícia en el marcador vistos els mèrits d'uns i altres. I només deu segons després arribaria la culminació de la remuntada. Un contraatac ben executat entre Mesalles i Álvaro acabaria amb una precissa passada del primer cap al segon, i el jove jugador de Torrente de Cinca solament hauria d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.
En tant sols quatre minuts s'havia passat del 1-3 al 4-3 definitiu. Ja no hi va haver temps per gran cosa més. Amb aquesta gran remuntada arribaria la primera victòria del Torrente-Massalcoreig en aquesta temporada. Una victòria tant necessitada com justa i merescuda, i que dóna aire i confiança al equip per tal d'afrontar el proper compromís amb el màxim de garanties i d'il·lusió. Un partit, el del dissabte que ve, que no serà gens fàcil ni còmode. Toca viatjar cap a Alcarràs per jugar tot un Derbi del Baix Segrià entre dos equips que es conèixen perfectament. A més, s'ha de tenir en compte que aquest any l'Alcarràs s'ha reforçat molt bé, amb ex-jugadors del Sícoris i, que, per tant, compten amb molta experiència en aquest esport.
No serà fàcil... però està molt demostrat que el Torrente-Massalcoreig és capaç de tot. SOM-HI!!!

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Fran, Javi, Jaume - Ivan, Mesalles, Álvaro, Víctor, Erik, Gerard
Entrenador: Francesc Barneo

Amposta: Alexis, Xavier, Ruben, Àlex, Juan Carlos - Carlos, Sergi, Gerard, Richard
Entrenador: Xavier Romero