Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

29 d’abr. 2013

ENTREM EN ZONA DE DESCENS

El que feia unes jornades que s'estava resistint, s'ha acabat fent realitat: el Torrente de Cinca-Massalcoreig ha entrat en zona de descens. L'equip es troba en plena caiguda lliure, són massa jornades tenint la sort en contra, són molts partits seguits sense guanyar, i això, tard o d'hora, havia d'acabar passant factura.
El partit d'aquest dissabte és un resum trist i curt de com s'està desenvolupant aquesta temporada, sobre tot la segona volta. Ja no per la derrota, que està clar que podia arribar, sinó per com es va produïr aquesta. En un partit que era clau, ens enfrontàvem al Castellserà, l'últim classificat, ens trobem en que només van assistir al partit cinc jugadors i un porter: Oliver, Barneo, Gerard, Mingo, Pau i Jaume. Tot i que aquests sis homes van donar tot el que van poder i més durant els quaranta minuts, l'objectiu dels tres punts es fa molt més complicat quan només hi ha un jugador disponible a la banqueta, i a més en una pista com la de Castellserà, tant petita i amb l'afició tant a sobre.
Pel que fa referència al joc, poc a dir. El partit va acabar amb un clar, i molt contundent, 10-4 favorable als locals. El signe del partit ja va quedar gairebé clar en la primera meitat, la qual va acabar amb un parcial de 6-1.
M'agradaria agraïr als cinc jugadors de camp, més Oliver, el fet d'haver-ho donat tot sobre la pista i de no haver-se rendit mai. Sobretot donar-li les gràcies a Barneo, el nostre capità, que reapareixia sobre el terreny de joc després d'haver estat cinc mesos de baixa i que va rendir a un gran nivell aquest passat dissabte. També voldria donar-li les gràcies al nostre tècnic de la temporada passada, Xavi Molins. Tot i que enguany ja no ens fa d'entrenador, no ha deixat de venir als entrenaments i a algún que altre partit i aquest dissabte estava a Castellserà.
Ara venen dos caps de setmana seguits de descans. Caldrà recuperar-se bé i estar a punt per encarar al màxim una recta final de temporada que promet ser, si més no, plena de nervis i emoció. Estem en zona de descens, sí, però encara som a temps de sortir-hi. Jugadors, seguidors, són molts anys plens d'afanys, són molts gols que hem cridat i s'ha demostrat que mai ningú ens podrà tòrcer! Ara només cal una última empenta, ens en sortirem! Tots junts!

Castellserà: Xavier, Roger, Marc, Mohamed, David G.- David B., Aitor, Marcel, David C., Oualid

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Mingo, Jaume, Pau, Gerard - Barneo


Joan Fargues

 Reportatge Fotogràfic (Paco Badia):