Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

4 d’oct. 2011

EL CAMBRILS MATA A LA CONTRA

Doncs sí, així podriem resumir el partit que donava l'entrada a la temporada 11-12. Començavem a casa, al pavelló de Torrent, amb algunes cares noves a l'equip, com són els fitxatges del porter de Mequinensa Oliver i del torrentí Jaume. La única baixa d'aquesta temporada és la del jove Álvaro, que va decidir probar sort al futbol-11 en les files del Fraga juvenil.

I per donar la benvinguda a la competició oficial, una dura pedra ens va tocar com a rival: el Cambrils. Aquest equip, del Solsonès, torna a jugar enguany a Preferent després d'haver descendit de Territorial. Aquest equip va demostrar que serà un dels rivals més durs del grup i, possiblement, un dels favorits per pujar.

Pel que ja es refereix al joc, cal dir que el del dissabte va ser un partit molt vistós per l'espectador, amb molts gols, el marcador final va ser de 6-7, i amb dos equips molt diferents pel que fa al sistema tàstic. Els locals vàrem tenir en tot moment la possessió de la pilota, però algún que altre error en les passades i la velocitat dels jugadors visitants, van propiciar que fós el Cambrils, gràcies als durs i mortals contraatacs, l'equip que sumés els 3 primers punts de la temporada.

La primera meitat no va començar pas gens bé pels nostres interessos, ja que en poc més de 5 minuts, el Cambrils ja havia fet dos gols. I tot i que Bieto escurçava distàncies, poc després els visitants marcarien el tercer.

L'1-3 es va mantenir fins als últims cinc minuts, temps que trigaria Óscar en tornar a posar-nos dintre del partit amb el 2-3. Però, tal i com seguiria la segona meitat, a gol nostre gol seu. I així va ser quan al darrer minut el Cambrils fés el 2-4 amb el que s'arribaria al descans.

La segona meitat va continuar igual. Javi va marcar el 3-4 al minut de començar i va fer tornar la il·lusió per la remontada entre l'afició local. Però, desgraciadament, no hi havia manera, l'empat no va voler arribar mai.

De llavors fins al final del partit, el mateix Javi faria el 4-5, Óscar faria el gol de la tarda amb un potent xut que s'introduïa per tot l'escaire i que significava el 5-6, i Mingo, ja als darrers segons de joc, faria el definitiu 6-7.

Aquesta derrota podriem dir que va ser una mica, o bastant, injusta. El bon joc dels nostres, que tot s'ha de dir vam fer un gran partit, no va ser recompensat amb, almenys, 1 puntet,
possiblement el premi més just pels dos equips. Però això ara ja està passat, ara queda centrar-nos en el proper partit. Partit que es disputarà aquest proper dissabte a un sempre complicat Municipal de Balaguer i que tindrà al Balaguer B com a local.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Franc, Mingo, Bieto - David, Barneo, Jaume, Óscar, Javi, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Cambrils: Josep Mª, Jordi, Xavier, Albert, Bernat
Entrenador: Jordi Armengol