Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

24 de gen. 2011

EL CRACK DE LA GRANJA HA SIGUT PARE!!!

Voldria felicitar, en nom de tots aquells simpatitzants del Torrente-Massalcoreig, al jugador de la Granja d'Escarp, Gerard Arbonès. El segon màxim golejador en el que portem de temporada amb 16 gols, justament a 7 del momentani "pixixi" Javi, va ser pare d'un preciós nen el cap de setmana següent de Reis.
També, clar està, s'ha de felicitar a la seva muller, la Cristina, per portar al món al futur crack del Torrente-Massalcoreig.
Enhorabona parella!!!


Joan Fargues

DE GOLEJADA EN GOLEJADA S'OMPLE LA PICA

L'any 2010 no podia acabar d'una millor manera que amb un contundent 12-3, però es que pocs ens podiem imaginar que l'inici del 2011 seria encara millor. O, si més no, que es continuaria amb el bon joc i l'encert cara a porta que es va mostrar en l'últim partit abans de les festes nadalenques.
En els tres partits que es porten jugats aquest mes de gener, els nostres s'han passejat de manera molt clara pels camps en que ha jugat. Es va començar l'any amb una clara victòria per 2-9 a Cervera (Repor. Fotogràfric), la següent jornada es rebia a Torrent a l'Artesa de Segre en un partit que acabaria 14-6, (Repor. Fotogràfric) i aquesta passada jornada es jugava a la pista de Pardinyes on es guanyava amb el mateix resultat que a Cervera, 2-9 (Repor. Fotogràfic).
Els tres rivals cal dir que es trobaven en la zona mitja-baixa de la taula i que, per tant, no aparentaven, a priori, massa perill. Però també està clar que els nostres jugadors s'han trobat bastants inconvenients en els tres partits.
El dia de Cervera s'ha de tenir en compte que era el primer partit que es jugava després de l'aturada per les festes de Nadal i que aquests partits sempre són perillosos. Després també es trobava el fet de que la temporada anterior s'havia perdut en aquella pista.
El dia de l'unic partit a casa dels tres, contra l'Artesa de Segre, també presentava un clar inconvenient. El partit es jugava enmig de la festa major d'hivern de Sant Antoni i en un horari intempestiu com són les 19:30 a causa de que el pavelló estava ocupat.
I, finalment, el partit d'aquesta passada jornada a Pardinyes. Els inconvenients que presentava aquest eren bastant significatius. Primerament, el fet de que es portessin moltes temporades, 4 concretament, sense disputar un partit al pavelló d'aquest barri de Lleida. D'altra banda, el bon estat pel que passaven els jugadors del Pardinyes, que havien guanyat l'anterior jornada a casa del Balaguer, un dels capdavanters de la taula.
Comptant amb l'ultim partit del 2010, ja són 4 les victòries consecutives que es porten acumulades, i s'està a només una d'igualar el registre de 5 victòries consecutives que es va aconseguir entre les jornades 14 i 18 de la temporada passada. En aquest cas serien entre les jornades 11 i 15.
Esperant al Borges aquest proper dissabte, cal dir que el Torrente-Massalcoreig es troba en un excel·lent moment de forma. El bon joc que s'està fent va donant els seus fruits amb molts gols a favor, pocs en contra i, el que és més important de tot, amb molts punts.
Com hem comentat, el proper rival és el Borges. L'equip de les Garrigues sempre ha resultat ser un equip dels més forts del grup i aquesta temporada no ho promet ser menys. Situat només un lloc per sota dels nostres en la classificació, vindrà a donar-ho tot per treure quelcom positiu.
Des d'aquestes línies, m'agradaria felicitar als jugadors del Torrente-Massalcoreig per tot el que estan fent des del principi de temporada i que poc a poc s'està premiant amb els seus resultats corresponents. També voldria animar-los a continuar fent aquest joc que s'està fent i que, a finals de temporada promet donar el seu fruit. Ara, però, cal anar partit a partit i ens hem de centrar en el d'aquest dissabte a casa contra el Borges. Un partit difícil i que s'ha de tirar endavant per acabar inmillorablement la primera volta del campionat.
A PEL BORGES, NOIS!!!

Joan Fargues