Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

31 de maig 2011

FÀCIL VICTÒRIA PER ACABAR LA TEMPORADA A CASA

Aquest dissabte es disputava l'últim partit de la temporada a casa. La millor temporada realitzada fins ara a Preferent, finalitzava a Torrente de Cinca amb un partit contra el Pardinyes, un equip que molt possiblement descendeixi a Primera Divisió després d'haver pujat aquesta mateixa temporada.
Pel que fa al partit, va ser un altre dels molts partits disputats enguany a casa i que han acabat amb una diferència molt notable en el resultat. Enguany el Municipal de Torrente de Cinca s'ha convertit en un pavelló gairebé inexpugnable, i és que només els tres primers de la classificació, el Sant Julià, l'Alcarràs i el Castellar de la Ribera, han pogut marxar amb els tres punts.
El Pardinyes es va endur, com a tants d'altres equips, un gran correctiu de la seva visita al Torrente-Massalcoreig. 14-4 va ser el resultat final, una gran manera d'acabar una gran temporada que encara hagués pogut ser més gran.
El gran protagonista del partit va ser Óscar, qui va poder marcar fins a 6 gols. Igualava així, amb Barneo, qui ho va aconseguir a Almenar la temporada 2006-07, el millor registre d'anotació personal d'un mateix jugador en un únic partit amb la samarreta del Torrente-Massalcoreig.
Els altres golejadors del matx van ser Álvaro i Mingo (els dos amb tres gols), Franc i Barneo (amb un gol cadascú, respectivament).
Amb aquest partidàs s'acabava la temporada a casa. Ara queda un partit, que es disputarà aquest proper dissabte. El rival serà el Borges, un vell conegut que acabarà la lliga en el setè lloc de la taula.

Torrente-Massalcoreig: Faustino, Álvaro, Juanma, Franc, Óscar - David, Mingo, Barneo
Entrenador: Xavier Molins

Pardinyes: Marc, Carles, Horacio, Dean, Carlos - Joel, López, Jordi

Joan Fargues Reportatge Fotogràfic: