Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

28 de març 2011

PARTIT MOLT IGUALAT QUE ACABA AMB DERROTA

Doncs sí, una altra derrota, la segona consecutiva. Partit molt igualat, com ja es preveia abans de començar, entre dos grans equips com el Torrente-Massalcoreig i el Castellar de la Ribera. Fins al final del matx no es va veure de manera clara quin dels dos conjunts seria el que acabaria emportant-se la victòria; al final, però, aquesta va recaure en mans visitants per un ajustat 5-7. Els del Solsonès es distancien a tres punts de distància, es situen segons empatats amb l'Alcarràs, mentre que els nostres es situen cinquens empatats amb el Balaguer a la quarta plaça però amb el gol average en contra. S'avançava el Castellar al marcador amb un gol de Josep als dos minuts de joc. Gol al qual no van tardar massa estona en reaccionar els jugadors locals. Aquests anirien creant ocasions fins que arribaria l'empat, obra de Gerard en una jugada embarullada i plena de rebots dins de l'àrea. I només dos minuts més tard Bieto, en una jugada ensajada, ficaria el momentani 2-1. Malauradament poc va durar aquest avantatge, ja que en la següent jugada Josep faria el seu segon gol de la tarda establint l'empat a 2. No obstant això, tant sols dos minuts més tard, als dotze de joc, Barneo s'encarregaria de tornar a posar les coses al seu lloc amb el 3-2 després d'un gran xut llunyà. En aquesta meitat ja no es veurien més gols, encara que sí que hi van haver algunes ocasions bastant clares pels dos conjunts. Al començament de la represa tot es posaria encara més de cara, a priori, ja que Javi, fent passar la pilota per sobre del cos del porter, faria el 4-2. Aquest gol, però, acabaria sent clau a l'hora de decidir el vencedor al final del matx. I no pel que pugui semblar de que el Torrente-Massalcoreig ho tenia tot de cara amb la renta de dos gols, sinó pel fet de que el Castellar de la Ribera posaria porter-jugador ja als cinc minuts de la segona part, fet que li permetria passar a ser l'amo i senyor del que quedava de partit. I es que cinc minuts després el marcador ja estava amb empat a 5. Primer marcaria Marc i, poc després, Bieto s'introduiria, sense voler, la pilota dins de la seva pròpia porteria. El número 8 local es podria resorgir d'aquest gol tres minuts després, quan tornaria a avançar al Torrente-Massalcoreig amb un golàs des de fora de l'àrea. Aquest, però, va ser l'últim gol local, no del partit, i encara quedaven cinc minuts de joc. En només disset segons els visitants remontarien el partit amb el 5-6 i es posaven, després del 0-1 al principi del matx, per segona vegada per endavant. D'aleshores fins al final, Óscar passaria a ser el porter-jugador local, i a punt estaria d'empatar faltant, tant sols, quaranta segons de joc, però la pilota s'estavellaria al pal. Aquesta seria l'última ocasió del Torrente-Massalcoreig i gairebé del partit. El 5-7, ja amb el partit gairebé sentenciat, el marcaria Josep, el gran protagonista visitant, amb la porteria buida quan restaven només deu segons per a la conclusió. En resum, partit molt igualat que hagués pogut caure per qualsevol dels dos conjunts. Va ser el del Solsonès, però, el qui va saber jugar millor els minuts clau i el qui va estar més afortunat. Tot i això gran partit del Torrente-Massalcoreig, molt lluitat fins als darrers segons, però la falta de punteria i la mala sort es van unir per deixar el casiller de punts a 0. Encara queda molta lliga, i aquestes dues derrotes consecutives no canvien res. El bon joc de l'equip continua existint i els bons resultats, tard o d'hora, tornaran a arribar. Esperem que sigui aquest proper dissabte a Juneda contra el Puiggròs, un equip de la zona baixa de la taula, que en principi sembla ser un rival propici per recuperar la punteria i poder guanyar de manera clara. Tantdebó així sigui. Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Franc, Óscar, Javi - Faustino, Barneo, Bieto, Gerard Entrenador: Xavier Molins Castellar de la Ribera: Daniel, Jordi, Jaume, Josep, Marc - Erola, Alexandre, Vicenç Joan Fargues Reportatge Fotogràfic: