Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

17 de des. 2013

ELS ERRORS PROPIS ENS PORTEN A LA DERROTA

El Torrente-Massalcoreig va fer un bon partit a Reus. Molt enxufat des del primer segon de joc, l'equip va fer, possiblement, el millor partit de la temporada com a visitant. Però amb això no n'hi va haver suficient. Els errors propis ens van condemnar cap a una derrota davant un Mare Molas que es va mostrar molt eficaç cara a porta. Així, el marcador final va ser de 9 a 6, massa ampli veient els mèrits d'uns i altres.
El primer gol del partit no va arribar fins al minut 10. Això sí, va valdre molt la pena esperar per veure com Mesalles, des del mig del camp, aconseguia marcar un dels gols més bonics de la temporada. Aquest gol faria reaccionar l'equip local del Mare Molas, que amb tant sols set minuts marcaria quatre gols deixant el Torrente-Massalcoreig sense poguer reaccionar.
Tant sols un gol de Víctor aprofitant un rebot del porter ja als darrers segons del primer període ens donaria una mica d'esperança de cara a la segona part. Amb el 4-2 es va arribar al descans.
Tot just reprès el joc arribaria el 5-2. Malament començaven les coses en els darrers vint minuts, i encara pitjor aniria quan el Mare Molas marcava el 6-2 poc més tard. El Torrente-Massalcoreig va saber reaccionar, i Eric escurçava distàncies aprofitant un refús del porter després d'un xut de Fran.
Amb el 6-3, i quedant encara deu minuts de joc, no en quedava altra que treure Juanma com porter-jugador. I el fet de jugar amb avantatge numèric, que tant bé ens ha funcionat en més d'una vegada, aquest cop no ens aniria massa bé. Sobretot en les primeres jugades, ja que l'equip local marcaria dos gols a porteria buida, el primer dels quals obra del porter, qui també marcaria l'últim gol del partit.
Entre el 8-3 i el final 9-6, cal reconèixer els grans minuts del Torrente-Massalcoreig. Des del minut 33 al 38, l'equip visitant jugaria els millors minuts del partit marcant tres gols consecutius, el primer de Jaume amb un xut des de fora de l'àrea, el segon de Mesalles aprofitant el refús del porter després d'un doble penalti errat per Gerard, i l'últim, que se'l marcava un defensa en pròpia porta. Encara millor hagués pogut anar si el proter local no hagués estat tant encertat en un altre doble penalti, aquest cop llençat per Álvaro i que hagués significat el 8-7 quedant, encara, més de dos minuts de joc.
L'equip va demostrar durant aquests cinc minuts de joc que, quan vol i està encertat cara a porta, és capaç de tot. Fins i tot és capaç de complicar-li la vida a un equip contrari que estava guanyant per cinc gols de diferència quedant, només, set minuts de partit. I llàstima del doble penalti d'Álvaro, sinó, i veient com estaven un i altre equip, el partit hagués pogut acabar, almenys, amb un empat. I amb això ens hem de quedar del partit jugat a Reus. Hi ha coses a millorar, està clar, però si l'equip continua amb el joc desplegat contra el Mare Molas, pocs partits es perdran per més de 2 o 3 gols de diferència.
L'últim gol del partit del dissabte el va marcar el porter del Mare Molas en el darrer minut de joc tallant així qualsevol opció d'empatar per part del Torrente-Massalcoreig.
Per acabar bé el 2013, no en queda altra que anar a per totes en el darrer partit que queda de l'any. Serà aquest proper dissabte quan el Valls ens visiti a Torrente de Cinca. L'equip de l'Alt Camp es troba situat tres posicions per sobre nostre amb 10 punts, quatre més del que suma el Torrente-Massalcoreig. Així que, de guanyar-lo, ens situariem a només un punt d'un rival directe. Es pot guanyar, s'ha de guanyar!!! Vamos equipo!!!

Mare Molas: Sergio J., Fernando, David, Joan, Rafael - Javier, Saül, Joaquim, Francisco, Héctor, Sergio F., Alberto
Entrenador: Alfredo Polo

Torrente-Massalcoreig: Ivan, Mesalles, Fran, Mingo, Gerard - Carles, Juanma, Javi, Jaume, Álvaro, Víctor, Eric
Entrenador: Francesc Barneo