Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

7 de febr. 2012

VICTÒRIA... I GRÀCIES

Tres punts molt soferts els que vam aconseguir aquest passat dissabte a la pista del Juneda. I no perquè l'equip local ens creés massa ocasions, sinó més aviat per la nostra falta de concentració en els moments clau del joc i per la manca de punteria que estem patint en la majoria de partits d'aquesta temporada. El resultat final, 2-3, no es va resoldre fins als últims segons, i això que el resultat final hagués tingut que ser d'una golejada per mèrits d'uns i altres.
La primera meitat va acabar amb empat a 1. Javi inaugurava el marcador als cinc minuts de joc i el Juneda empatava deu minuts després en la primera ocasió, de les dues, que va tenir en tota la primera meitat. Per la nostra banda, les ocasionsvan ser moltes i molt clares, però la punteria ens va privar d'arribar al descans amb el partit ja gairebé sentenciat.
A la segona meitat, més del mateix. Vint minuts dominats totalment pels nostres, però el gol es va fer esperar. Jaume, arribant a l'equador del període, ens va tornar a donar ventatja en el marcador.
L'1-2 es va mantenir fins al darrer minut de joc. El Juneda semblava incapaç de fer el segon gol i igualar l'encontre, però les nostres ocasions no acabaven amb gol. Tot i això, la teoria de qui perdona ho acaba pagant, va aparèixer. El Juneda va ficar l'empat a 2 en l'única arribada clara que va tenir en tota la segona meitat, i el que hagués tingut que ser un partit fàcil i còmode, va acabar sent un partit difícil i incòmode.
Menys mal que Bieto, de doble-penalti des de la frontal de l'àrea, ja ens els darrers segons, ens va donar una victòria que, més per ocasions que per mèrits, ens mereixiem.
Aquests tres punts valen el seu pes en or. I és que el Cambrils, el nostre proper rival, que fins ara tenia tres punts més que nosaltres, va perdre i ara estem igualats a punts. Possiblement serà un dels partits més durs que ens queden fins al final de temporada, però hem d'anar a per totes la setmana que ve. Poder sortir de la pista del Cambrils havent-lo avançat en la classificació i, situant-nos segons en solitari, depèn de nosaltres. SOM-HI NOIS!!!

Juneda: Oriol, Xavier, Ramon, Lorenzo, Luís - Antoni, Jordi
Entrenador: David Mateu

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - Oliver, Mingo, Óscar
Entrenador: Xavier Molins

Joan Fargues

PD: Aquesta passada setmana ens va deixar l'avi de l'Óscar. Un home que ens acompanyava sempre, tant a casa com també en alguns partits a fora, i que ens va deixar d'una forma bastant sobtada. Acompanyem en el sentiment tant a l'Óscar com a tota la seva família.