Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

22 de nov. 2010

SEGONA VICTÒRIA A DOMICILI DE LA TEMPORADA

Aquest passat dissabte va arribar la segona victòria a domicili de la temporada. Recordem que, després de començar la temporada guanyant a casa del Hong-Kong, havien arribat dos derrotes consecutives a fora, a Balaguer i a Castellar de la Ribera, concretament. En aquesta jornada es viatjava fins a Isona per visitar la petita i complicada pista del Conca d'Allà, equip que enguany a pujat a Preferent.
Va ser un partit amb un clar domini dels nostres jugadors, que van veure com poc a poc s'anaven distanciant de l'equip local fins al resultat definitiu de 5-11.
El matx va començar sense massa ocasions clares, fins que Mingo, en una jugada ensajada, engaltava un potent xut des de fora de l'àrea que significaria el 0-1. Poc va durar l'alegria visitant, ja que en la jugada següent Hubert tornava a igualar l'encontre.
El Torrente-Massalcoreig no es va desanimar, i cinc minuts després arribaria l'1-2, obra de Juanma en una jugada col·lectiva que es repetiria molts cops en el transcurs del partit i en alguns d'aquests s'acabaria amb gol. Amb aquesta victòria momentània anirien passant els minuts. Els locals semblava que no tenien massa poder de reacció davant l'efectiu equip visitant.
En una jugada embarullada Yamal ficaria l'empat, desfet poc després amb un gol de Gerard des del punt de penal. Amb el 2-3 s'arribava al descans.
La segona meitat encara agafaria un més clar color visitant, ja que en poc més de set minuts els nostres feien un parcial de 0-3, amb un gol de Gerard i dos de Barneo, que pràcticament deixava sentenciat l'encontre.
Tot i això, el Conca d'Allà va poder reaccionar, i de quina manera. Quan l'electrònic reflectia el minut 10 d'aquesta segona meitat Marcos, sense espai, escurçava el marcador fins al 3-6, i només trenta segons més tard Yamal, de penal, feia el 4-6.
Aquests dos gols consecutius en contra no feien alertar als nostres jugadors, que tornarien a agafar el control del matx. Fruit d'aquest control els locals es van enrabietar i van començar a cometre faltes a tort i a dret. Això ho va aprofitar Barneo qui per fi va estar afortunat des del punt de doble penal marcant-ne tres. Óscar, alternant-se amb Barneo, feia dos gols més. Amb aquests sis gols el marcador mostrava un clar i mereixedor 4-11 quan encara faltaven sis minuts de joc.
Però en aquests minuts finals només es va veure un gol més, el que marcava Eduard per maquillar el resultat amb el definitiu 5-11.
Amb aquesta segona victòria a domicili i amb el bon joc que està demostrant des del principi de la temporada, el Torrente-Massalcoreig encara amb forces la visita de l'Alcarràs, el quart de la taula i només amb un punt més que els nostres, d'aquest proper dissabte. Si es guanya a l'Alcarràs ens apropariem molt als capdavanters de la taula, som-hi nois!!!

Conca d'Allà: Valentin, Isaac, Oscar, Hubert, Eduard - Oriol, Marcos, Yamal
Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Franc, Mingo, Gerard - Faustino, Juanma, Barneo, Óscar
Entrenador: Xavier Molins