Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

20 d’oct. 2013

L'HOSPITALET ES MOSTRA MASSA SUPERIOR

El tercer partit de la temporada significava el primer partit del Torrente-Massalcoreig a l'Hospitalet de l'Infant. No va anar massa bé l'estrena, ja que l'equip local, desconegut fins ara i que enguany ha pujat de Preferent després de ser-ne el campió la temporada passada en el grup de Tarragona, va passar totalment per sobre del nostre equip. Massa diferència hi va haver entre uns i altres, i això es va acabar reflexant en un marcador final que assenyalava un escandalós 8-0.
4 gols va marcar en cada part l'equip local, deixant sense reacció a un Torrente-Massalcoreig que veïa com res podia fer davant un Hospitalet molt ràpid i en ple estat d'eufòria. Poc més a afegir d'aquest partit, del qual en val més passar pàgina i oblidar-se'n.
Amb aquesta derrota, són 3 derrotes consecutives en 3 partits jugats fins ara. No s'ha començat massa bé la temporada, però encara queda molt per endavant. Això acaba de començar, l'equip té molt marge de millora i cal recordar que el Torrente de Cinca-Massalcoreig FS sempre s'ha aixecat davant totes les adversitats que ha tingut. Així que aprendre'n dels errors fets, i a reaccionar diumenge que ve a casa contra l'Amposta. Costarà, però amb ganes i treball es podrà treure endavant. Ara més que mai... Vamos chicos, vamos equipo!!!

L'Hospitalet de l'Infant: Isaac, Pedro, Pau, Adrià, Cristian - Joel, Crespo, Enrique
Entrenador: Antonio Martínez

Torrente-Massalcoreig: Ivan, Mesalles, Javi, Jaume, Álvaro - Oliver, Fran, Mingo, Víctor, Erik
Entrenador: Francesc Barneo

PD: Recordem que el partit entre el Torrente-Massalcoreig i l'Amposta, que s'ha de disputar el cap de setmana que ve a Torrente de Cinca, es jugarà diumenge a les 12 del migdia degut a que dissabte hi ha el Barça-Madrid.

Reportatge Fotogràfic: