Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

1 de febr. 2012

LA VICTÒRIA MÉS FÀCIL DE LA TEMPORADA

Aquest dissabte va arribar la victòria més fàcil del que portem de temporada. Fins ara totes les victòries havien set mol ajustades, amb una diferència màxima de quatre gols. La d'aquest dissabte, però, va arribar fins als deu gols de diferència. 12-2 va acabar sent el resultat final d'un encontre en que els nostres jugadors van passar molt per sobre d'un gairebé inoperant Conca D'allà.
El partit ja quedava vist per sentència en una primera meitat que finalitzava 6-1. El gol visitant, que significava el 2-1 en aquell moment, arribava en un dels pocs xuts amb cert perill dels d'Isona en els primers vint minuts.
Per part del Torrente-Massalcoreig, els autors dels gols van ser Javi, Jaume i Óscar, cadascú amb dos gols. Destacar l'estrena golejadora de Jaume; fitxatge d'aquesta temporada i que fins ara no havia tingut massa sort cara a porteria. Aquesta mala, per fi, es va acabar, i no pas de mala manera, ja que a aquests dos gols marcats a la primera meitat se'n sumaria un altre aconseguit als tres minuts de la segona.
I és que a la segona meitat es va repetir el parcial aconseguit als primers vint minuts. Jaume, Gerard, en dues ocasions, Bieto, Barneo i Óscar van marcar sis gols més pel nostre equip. Hubert feia el gol visitant.
En resum, una victòria bastant plàcida i que serveix per sumar tres punts més en una ratxa de sis triomfs consecutius a l'espera de visitar el dissabte que ve el Juneda, l'últim classificat del grup.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Jaume, Óscar, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Bieto, Barneo, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Conca D'allà: Valentin, Isaac, Jordi, Aubets, Paulo - Óscar, Tartera, Danilo, Hubert, Arnau
Entrenador: Francesc Xavier Badia