Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

11 d’oct. 2011

PRIMER PUNT DE LA TEMPORADA

Aquest passat dissabte vam sumar el primer punt de la temporada. Va ser a Balaguer, on tocava jugar contra el Balaguer B. El resultat final, empat a 2, possiblement es pot veure com just, tot i que vam tenir gairebé sempre el control del partit.

La primera meitat va finalitzar amb un 2-0 favorable als locals molt injust pels mèrits d'uns i mèrits dels altres. El Torrente-Massalcoreig va ser l'equip que més perill va portar a la porteria contraria, però costava finalitzar les jugades i els pocs xuts que s'encaraven cap a porteria es topaven amb un intratable Albert capaç de refusar totes les pilotes que se li acostaven.

El Balaguer B en va tenir prou amb dos gols en els primers cinc minuts, de David i de Dani, per emportar-se una clara, tot i que momentània, victòria al descans.

La segona meitat potser va ser una mica més igualada. Vam poder igualar el marcador abans d'arribar al minut 30, amb dos gols de Javi gairebé calcats. Aquest fet va propiciar una reacció d'uns locals que es van anar obrint, facilitant que a partir d'aleshores el partit fós un continu atac-i-gol per part dels dos equips i amb moltes ocasions, algunes de molt clares, que feien pensar que el resultat de 2-2 no seria el definitiu.

Fins i tot el Balaguer B va desaprofitar el fet de jugar amb un jugador més durant dos dels últims tres minuts després de que Javi veiés la segona targeta groga. Encara que hagués pogut fer el tercer gol en el darrer segon de joc, menys mal que Oliver va arribar a refusar l'última ocasió del conjunt de la Noguera.

Amb aquest primer punt sumat, ara toca guanyar l'altre conjunt de Balaguer, l'A, que ens vistarà aquest proper dissabte. No serà pas un partit fàcil, però tots haurem d'aportar el nostra gra de sorra per aconseguir el primer triomf de la temporada.

Balaguer B: Albert, García, David, Javi, Dani - Marcos, Àngel, Mario, Antoni

Entrenador: Joan Maria Duran

Torrente-Massalcoreig: David, Franc, Mingo, Javi, Gerard - Oliver, Juanma, Jaume, Óscar

Entrenador: Xavier Molins