Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

4 de juny 2013

DERROTA CRUEL A ALFORJA

Dura derrota l'encaixada aquest passat dissabte a la pista del 3r classificat, l'Alforja. Dura, no en el sentit d'haver perdut per molts gols, ja que el marcador final va ser de 7-4, sinó pel fet d'haver dominat, durant bona part del partit, al tercer millor equip de la temporada.
Els nostres jugadors van fer una gran feina, conscients de que els tres punts ens practicament asseguraven la salvació a Territorial Catalana, i van sortir disposats a no donar cap facilitat al conjunt local. Es va jugar molt bé en defensa, ajudant a un Juanma molt segur i que va fer una gran feina en la posició de porter.
Als deu minuts de partit, i després d'haver perdonat ja en alguna que altra ocasió, arribava el 0-1 amb un bon xut ras d'Álvaro. Aquest seria l'únic gol de la primera meitat. Un primer període que, per mèrits d'uns i altres, hagués pogut acabar, perfectament, 0-2 o 0-3.
A l'inici de la represa es va fer justícia en el marcador. Javi i Pau feien dos gols en cinc minuts i ens donaven un clar avantatge de 0-3 amb el qual ningú hi confiava abans de començar el partit.
El 0-3 va fer despertar a l'Alforja. L'equip local es va ficar les piles i, en un tres i no res, va aconseguir ficar l'empat a 3. Lluny de venir-se avall i desanimar-se, els jugadors del Torrente-Massalcoreig van anar a per totes i van tenir alguna que altra ocasió per tornar-se a avançar en el marcador.
Malauradament, però, la sort estava a banda contraria. L'Alforja s'avançava per primer cop en el marcador amb el 4-3 restant cinc minuts per la conclusió. Amb aquest gol, Juanma va avançar uns metres i va començar a jugar de porter-jugador. I cert que al principi això va propiciar tornar a controlar el partit i va ajudar a que Javi situés el 4-4, però més tard es va acabant molt pagar.
Els locals es tornaven a avançar amb el 5-4 quedant dos minuts, i aquest cop aquest avantatge ja no el van deixar escapar. Ja en l'últim minut, i amb el Torrente-Massalcoreig anant a la desesperada a buscar l'empat, dos errors de Juanma causats per culpa de la pressió dels jugadors de l'Alforja, i que aquests no desaprofitarien, sentenciaven l'encontre amb el 7-4 final.
Cal treure's el barret davant aquests jugadors que partit rere partit ho estan donant tot per tal d'intentar que el Torrente de Cinca-Massalcoreig es quedi a Territorial Catalana en la que és la nostra primera temporada en la categoria.
Queden dos partits de lliga, sis punts en joc, i hi ha cinc equips, dels quals en baixaran tres, distanciats per només tres punts. Sense perdre de vista el que passi a les altres pistes, nosaltres ens hem de centrar, només, en guanyar els nostres partits. Tocarà començar aquest proper dissabte a casa contra el Solsona, un conjunt que ja està salvat virtualment, que no matemàticament, i que, per tant, ja no s'hi juga gairebé res. Així que, a per totes, nois!!! Ara, més que mai, SI SE PUEDE!!!

Alforja: Christian, Marc, Òscar, Ernest, Sergi - Xavier, Jordi, Ivan, Joan, Gerard, Ruben, Francesc Xavier
Entrenador: Alexis Carcellé

Torrente-Massalcoreig: Juanma, Álvaro, Mingo, Pau, Javi - Fran, Jaume