Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

21 de maig 2012

VICTÒRIA EN UN DERBI MOLT DISPUTAT

El de divendres a Fraga va ser un derbi en majúscules. Va ser un partit amb faltes, amb gols, i amb emoció fins el darrer segon. El Fraga ens tenia ganes després de la derrota soferta en la primera volta, mentres que el Torrente-Massalcoreig volia una victòria per acabar de decidir quin és el millor equip del Baix Cinca en l'esport del futbol sala. I, tot i que l'equip fragatí va estar tota l'estona per davant en el marcador, els tres punts finalment van viatjar fins a Torrente de Cinca.
El partit no va tenir en cap moment un dominador clar del joc. Contínues arribades a les dues porteries amb diverses ocasions de gol pels dos equips feien presagiar que el partit seria d'anada i tornada constant.
El primer gol no va arribar fins a l'equador de la primera meitat, quan Mingo engaltava un bon xut des de fora de l'àrea que significava el 0-1. Aquest resultat, però, no va durar massa estona. El Fraga aconseguia ficar l'empat a 1 tant sols tres minuts més tard, amb un gol de falta directa de Ignacio.
Els vuit minuts finals de la primera meitat van ser dels més emocionants fins en aquell moment. Fins a tres ocasions clares vàrem tenir nosaltres per tornar-nos a ficar per davant en el marcador, com van ser una pilota al travesser i dos dobles penaltis errats per Barneo. El Fraga, per la seva banda, també en va tenir alguna d'ocasió errada, però una la va saber materialitzar. Pablo faria el 2-1 abans de que David parés un doble penalti que hagués pogut suposar el 3-1 pels locals.
Amb la momentània victòria per la mínima del Fraga, s'arribava al descans.
A la segona meitat els juagdors locals sortirien més enxufats que els nostres. Prova d'això va ser el gol de Tarrós al primer minut de joc després de desfer-se amb comoditat d'Oliver. I tot i que Gerard aconseguiria escurçar distàncies en una de les nostres primeres arribades, el Fraga tornaria a ficar-se dos gols per sobre amb un gol de Javier.
Aleshores es van veure, possiblement, els pitjors minuts del partit pel que fa a ocasions. El joc es va endurir, les  faltes s'anaven acumulant una rere l'altra fruit dels nervis i de la tensió que comporta un derbi, i l'àrbitre no va tenir cap més remei que començar a expulsar jugadors. Per part del Fraga van veure la roja Ignacio i Pablo, qui va acabar lesionat, i per part del Torrente-Massalcoreig, Bieto, Juanma i Barneo.
Amb tot aquest joc de picabaralles i targetes, l'equip que millor va saber jugar els minuts finals va ser el nostre. Primer, amb un gol de Jaume que servia per donar ales i esperança de cara a una més que possible remuntada, i que feia reviure els ànims d'una afició vinguda a menys després de veure el resultat de 4-2. Cinc minuts després era Mingo l'encarregat de ficar l'empat a 4 al marcador i d'augmentar l'emoció i la tensió en els dos minuts que quedaven.
Dos minuts, els últims, amb els quals els dos equips van estar amb només tres jugadors més el porter sobre la pista, degut a les expulsions, en la mateixa jugada, de Pablo i Barneo. Aquest fet va acabar per decantar el partit a favor nostre. Passats els dos minuts que va durar l'expulsió i, quedant encara quinze segons de joc, Fran va estar molt més atent per sortir a la pista del que ho va estar el jugador del Fraga, qui no va reaccionar i va sortir més tard. Això ho va aprofitar Fran per, en un dos contra un i rebre una bona passada de Jaume esquivant la sortida del porter, fer el definitiu 4-5 quan només quedaven sis segons de joc.
Apoteòsi final per uns jugadors que mai es van rendir tot i anar perdent 4-2 a falta de deu minuts, i per una afició que mai va deixar d'animar, i que va disfrutar com mai amb el millor equip de futbol sala del Baix Cinca.
GRÀCIES EQUIP!!! GRÀCIES AFICIÓ!!!

Fraga: Juan Antonio, Ruben, Tarrós, Samá, Lorenzo - Javier, Ignacio, Pablo, Imanol
Entrenador: Miquel March

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - Oliver, Juanma, Fran, Mingo, Barneo
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Joel Garcia