Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

24 d’oct. 2010

EL TORRENTE-MASSALCOREIG ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

Després de l'ensopegada a Balaguer de la passada jornada, el Torrente-Massalcoreig es va retrobar, en aquesta, amb la victòria. Jugava a casa contra l'Almacelles, un equip que només portava tres punts de nou possibles; això si, sumats el dissabte passat. Tot feia preveure que seria un partit igualat, i més tenint en compte els resultats dels partits entre els dos equips en la temporada anterior: un empat a 3 a Torrente de Cinca i una clara victòria de l'Almacelles a la seva pista. Però el Torrente-Massalcoreig es va encarregar de cambiar la previsió del matx, sent, en tot moment, l'amo i senyor del joc, i demostrant que, enguany, es pot fer una molt bona temporada.
La primera part ja començava amb l'equip local com a clar dominador del joc. Eren numeroses les ocasions amb que va comptar, però el gol no arribava. L'equip que sí que va marcar, per desesperació de públic i jugadors locals, va ser l'Almacelles. Era la seva primera arribada a la porteria de David quan ja es trobava el matx als cinc minuts de joc, però Jordi va obrir la llauna visitant amb el 0-1. I encara més dur va ser el 0-2 que va arribar cinc minuts més tard, obra de Jaume.
Amb aquest gol van reaccionar els locals, que s'havien vingut abaix amb el 0-1. Poc a poc van tornar a agafar el control del joc i, aquest cop sí, va arribar el fruit després de moltes ocasions desaprofitades. Va ser Álvaro, el noi més jove de l'equip, el que va agafar la responsabilitat de posar les coses al seu lloc, i no ho va fer gens malament. En només tres minuts marcava dos gols consecutius que servien per empatar el partit abans del descans.
No hi va haver temps per gran cosa més, i amb el 2-2 es va arribar al descans.
La represa no podia començar millor pels interessos del Torrente-Massalcoreig. Álvaro, que no n'havia tingut prou en fer dos gols a la primera part, feia el hat-trik al minut de joc ajudant-se d'un gran xut.
L'Almacelles, veient-se per sota en el marcador, i amb només un canvi a la banqueta, es va venir abaix. Això ho va aprofitar el Torrente-Massalcoreig per, ajudant-se del numerós i animós públic, controlar el partit sense massa problemes. Els gols van anar caient a mesura que anaven restant els minuts. Van marcar, en aquest ordre, Óscar, Bieto, Franc i Mingo. Amb el 7-2 el partit ja estava totalment sentenciat, i més, tenint en compte que tant sols quedaven tres minuts de joc.
Des de llavors fins al final del partit, només hi va haver temps perquè Jordi escurçes distàncies en el marcador amb el 7-3 definitiu.
El pròxim partit també es disputarà a Torrente de Cinca. Ens visitarà el Llardecans, equip que compta amb els mateixos punts que el Torrente-Massalcoreig. Per tant, serà, a priori, un partit força complicat i igualat.

Torrente-Massalcoreig: David, Mingo, Bieto, Óscar, Javi - Faustino, Álvaro, Juanma, Franc, Gerard
Almacelles: Sergio, Alfonso, Jaume, Iñaki, Jordi - Ricardo, Aitor