Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

10 de gen. 2012

TRIOMF ÈPIC PER COMENÇAR L'ANY

Començàvem l'any a Tremp rebent visita a un equip local que, tot i que aquesta temporada s'estrena a Preferent, ocupava el tercer lloc a la taula empatat a punts amb el nostre equip. Per tant, no semblava ser, a priori, un partit gens senzill pels nostres interessos. I així ho va acabar sent, ja que tot i tenir tota l'estona la pilota controlada, l'eficàcia del Tremp cara a porta ens va estar a punt de costar el partit. Per sort, una remontada èpica en els minuts finals ens va acabar donant la victòria per 4-5.
Als dos minuts de l'inici, Óscar feia el primer gol del 2012. Una bona pressió prop de l'àrea del Tremp va ser suficient com per robar-li la pilota al defensa i situar-la al fons de la porteria. Tot i que tant sols un minut més tard empataria el conjunt local mitjançant Xavier.
L'1-1 es va mantenir fins als darrers vuit minuts. Comptàvem amb el control del partit, però erem capaços d'arribar a la porteria amb clara disposició. Disposició que sí que va tenir el Tremp per fer el 2-1 aprofitant un error de la defensa visitant. Poc els hi va durar l'alegria als aficionats i jugadors locals, ja que Gerard es treuria un brillant xut col·locat des de fora de l'àrea que s'encarregava de tornar a igualar l'encontre.
Malauradament, però, el Tremp encara marcaria un altre gol abans d'anar al descans. Un potent xut de lliure directe de Josep situava el momentani 3-2 al marcador.
En l'inici de la represa, el Tremp posaria, si més no, una mica més de distància, ja que va poder fer el 4-2. Sense mereixe-ho, el conjunt local estava a punt de quedar-se amb els tres punts en joc aprofitant la seva gran eficàcia cara a porteria. Els nostres, tot i tenir sempre el control de la pilota i del partit, veient com un partit que haurien de guanyar de manera clara veient el joc dels dos equips, se'ls hi estava escapant per errors propis.
Per sort, la remontada va poder arribar. Un gol de Barneo des del punt de doble penalti situava el 4-3 restant poc més de dos minuts per la finalització. Aquest gol va fer mal als locals i va donar esperances als visitants. Esperances que es reafirmaven quan, a punt d'entrar a l'últim minut, Gerard feia el seu segon gol de la tarda i l'empat a 4 pel seu equip.
Ja en els darrers segons, la remontada es feia totalment realitat. Gerard, el gran protagonista del partit, aprofitava una jugada plena de rebots dins l'àrea del Tremp per marcar el seu tercer gol i situar en el marcador el definitiu 4-5, gens creïble feia tant sols tres minuts.
Amb aquesta victòria, ens situem tercers en solitari en la classificació. Tot això just abans de rebre a casa un equip veí com és el Fraga. El d'aquesta següent jornada serà el primer partit amb punts en joc en que ens enfrontem i promet ser un partit dels que marquen època. Sortiràn xispes del Municipal de Torrente de Cinca, aquest derbi promet i molt... però tot això serà aquest proper dissabte. Per cert, l'horari, ja que ens trobarem en mig de les Festes de Sant Antoni, canvia, i el partit pasarà a jugar-se a les vuit del vespre.

Tremp: Conrado, Xavier, Alberto, Josep, Albert - Ferran, Sekou, Jordi, Josep Mª, Josep, Hagi

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Mingo, Óscar, Javi - Fran, Barneo, Bieto, Jaume, Gerard

Reportatge Fotogràfric:

Joan Fargues

PD: Aquest dissabte us esperem a tots al Pavelló de Torrent, entre tots podem fer del derbi un gran partit i podem ajudar els nostres jugadors a quedar-se amb els tres punts en joc. Recordeu, dissabte a les vuit de la tarda... TORRENTE-MASSALCOREIG VS GRUES CABÓS FRAGA, EL DERBI DEL BAIX CINCA EN JOC!!!