Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

16 d’abr. 2012

GOLEJADA I 3 PUNTS MÉS

Aquest dissabte ens visitava el Golmés, un equip que, tot i guanyar-nos en l'anada per 11-10, no està fent una gens bona temporada, com demostra la seva situació en la taula, penúltim amb els mateixos punts que l'últim, 12. Per tant, el partit no semblava que seria massa difícil, i així va ser. El resultat definitiu va ser el d'un escandalós 15-3.
En la primera meitat va costar obrir la llauna, ja que el Golmés, molt ben posicionat al darrere, deixava pocs espais prop de l'àrea. Van haver de passar 14 minuts fins que Gerard, en una falta amb jugada ensajada, fés el primer gol del partit. Amb aquest gol es va acabar el partit. I és que ben poc va fer el Golmés en atac, i, quan aconseguia arribar a la porteria local, David s'encarregava de refusar cadascuna de les pilotes que se li acostaven.
Per part del Torrente-Massalcoreig, fins a quatre gols més es van marcar abans del descans. Els van marcar el pitxitxi Javi i Fran, amb dos gols cadascú. Amb el 5-0 s'arribava al descans.
Durant la primera meitat va succeir la pitjor noticia del partit. Juanma es lesionaria a l'espatlla després d'estirar-se al terra per refusar una pilota i ja no va poder jugar més.
A la segona meitat, la tònica del joc continuaria sent la mateixa. Jaume, Fran, en dues ocasions, Javi, Bieto i Mingo, també en dues ocasions, marcarien pels locals fins arribar al clar i merescut 12-0. El Golmés, però, si que aconseguirien maquillar el resultat en aquesta segona meitat. Fins a tres gols va fer el conjunt visitant, gols que arribarien causats per la clara relaxació local després del resultat tant abultat que estava aconseguint.
El partit s'acabaria amb tres gols consecutius de Gerard, l'últim dels quals des del punt de penalti.
Partit molt còmode, victòria totalment merescuda, i ara a preparar la visita al camp del Castellar de la Ribera. Una pista sempre molt complicada i d'on esperem treure, almenys, un empat per seguir prop de la segona plaça de la taula, que actualment tenim a un punt.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Javi, Gerard - Oliver, Fran, Mingo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Golmés: Carlos, Jonatan, Daniel, Gerard, Jordi - Ernest, Marc, Joan

Àrbitre: Jose Luis Romero