Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

11 de juny 2012

VICTÒRIA EN L'ADÉU DEL MÍSTER

Aquest dissabte es tancava una altra temporada a Preferent Catalana. Ens enfrontàvem al Juneda, equip ja matemàticament salvat del descens i que, per tant, a l'igual que nosaltres ja no es jugava res. Nosaltres, com a molt podiem aspirar a acabar el curs en la segona plaça de la classificació si el Castellserà perdia a casa contra l'Alta Segarra, fet que no va acabar succeïnt. Per tant, el que es va viure al Pavelló de Torrent va ser més aviat una despedida de temporada i un agraïment cap al míster, Xavi Molins, qui ens deixa després d'estar tres temporades al nostre equip.
Pel que fa al partit, ben poca a dir-ne. Partit bastant plàcid del Torrente-Massalcoreig davant d'un Juneda que, tot i plantar cara durant el primer quart d'hora, va acabar emportant-se una clara derrota per 8-3. La primera meitat ja va deixar el partit vist per a sentència, ja que amb gols de Javi, Gerard i Fran, aquest últim en el darrer segon del període, ens situàvem amb un marcador de 3-0 al descans.
La segona meitat va servir perquè Javi fés tres gols més que el situaven, amb 42 gols en aquesta temporada, com a màxim golejador en una temporada en la història del club, deixant enrere els 39 gols aconseguits per Óscar la temporada passada. Mingo i Gerard, ja en la recta final, i després de que el Juneda es situés amb 6-3, serien els encarregats de tancar el marcador i posar el punt i final a la temporada.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Jaume, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Barneo, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Juneda: Adrià, Antoni, Jordi, Lorenzo, Luís - Oriol, Albert, Xavier

Aquesta temporada ha estat la millor de les quatre que porta el Torrente-Massalcoreig a Preferent. No la millor pel que fa a l'aspecte golejador, però si el millor el que fa a gols encaixats, a joc, sobretot el joc amb porter-jugador, i a punts.
Hem tancat la temporada amb 192 gols fets, 119 d'encaixats i 70 punts sumats. Xifres que ens situen com a segon tercer amb més punts de tota Preferent, per darrere de La Sínia del grup 2, el qual ha acabat amb 71 punts. I pel que fa a la classificació del grup 5, hem acabat tercers a quatre punts del Cambrils i tres del Castellserà, una posició que, si no canvien molt les coses, ens acabarà permetent l'ascens a Territorial.
Bona culpa d'aquesta tant bona trajectòria de l'equip la té, sense dubte, el míster, Xavi Molins, qui ens deixa després de tres temporades inoblidables i en les quals els nostres jugadors n'han après moltíssim. Cap paraula seria suficient com per agraïr-li al míster tot el que ha fet en el nostre equip. Simplement, i per enèsim cop, GRÀCIES XAVI!!!
També m'agradaria agraïr als jugadors tota la feina ben feta durant aquesta temporada, tot el treball, tota la lluita, tot el sacrifici i tots els gols que ens han permès acabar situats en una privilegiada tercera plaça. GRÀCIES NOIS!!!

Joan Fargues

Reportatge Fotogràfic (Paco Badia):