Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

22 de nov. 2011

DERROTA CONTRA TOT PRONÒSTIC

Partit mol boig el que es va poder veure aquest passat dissabte a Golmès, fet que es va acabar reflectint amb el resultat final d'11-10. Va ser una derrota contra tot pronòstic, ja que d'haver estat més encertats en defensa haguerem pogut guanyar d'una manera bastant àmplia. Cert, també, que l'horrible, vergonyós i ridícul partit que es va marcar l'àrbitre, sobretot a la segona meitat en que va ens va pitar fins a cinc dobles-penaltis, la majoria dels quals inexistents, i no va saber castigar amb targetes les continues entrades dels jugadors locals, ens va acabar de fer perdre els papers.
La primera meitat va acabar amb un parcial de 5-6, favorable als nostres interessos amb gols de Bieto, Barneo i Óscar, cadascún amb dos gols.
Ens els segons vint minuts hi van haver fins a deu gols més, sis pel Golmès i quatre per nosaltres i marcats pels mateixos jugadors que ja havíen marcart a la primera part, Bieto,Óscar i Barneo acompanyats, aquest cop, pel primer gol de la temporada de Fran.
De la segona part cal destacar la gran actuació d'Oliver, que va arribar a parar fins a quatre dobles-penaltis, i que el Golmès va capgirar el marcador en els últims quaranta segons de joc, passant del 9-10 al definitiu 11-10.
Ara toca oblidar aquesta derrota i centrar-nos en un dels partits més importants i complicats dels que hem de jugar aquesta temporada. Ens visita, aquest dissabte i a partir de les 7 de la tarda, un dels rivals més forts del grup, el Castellar de la Ribera, el qual aquesta anterior jornada també va perdre, de manera bastant sobtada, a Llardecans per 3-0.

Golmès: Marc, Josep, Ernest, Noureddine, Jordi - Ismael, Fernando, Jonatan, Afalal, Raul

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Fran, Óscar, Javi - Oliver, Barneo, Bieto, Jaume
Entrenador: Xavier Molins