Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

6 de març 2012

3 PUNTS MÉS A LA BUTXACA

Victòria molt còmoda la aconseguida aquest passat dissabte a Balaguer. El Balaguer A ens va oposar molt poca resistència i això, sumat al gran encert nostre tant a nivell defensiu com ofensiu, van ajudar a arribar al marcador final de 2-7.
A la primera meitat possiblement el control de la pilota va estar més a favor del Balaguer, però el que compta al futbol són els gols i aquests van ser a favor nostre. 0-2 van acabar els primers vint minuts, amb gols de Javi i Gerard.
La segona meitat encara va ser més plàcida. Mentres que Oliver, a la porteria, s'encarregava de malbaratar les poques ocasions que teniens els locals, els jugadors de camp anaven fent un gol rere l'altre, fins arribar al 0-7. Dos gols de Javi, Gerard, Barneo, des del punt de doble penalti, i Jaume ho van fer possible.
Ja a les acaballes del partit, i aprofitant una relaxació del Torrente-Massalcoreig, més que normal veient el resultat, el Balaguer va aconseguir escurçar distàncies fins el 2-7, l'últim gol dels quals arribaria amb el clàxon assenyalant el final del partit.
Amb aquesta victòria, ens situem, amb 40 punts, a tant sols 3 punts dels dos equips capdavanters del grup, el Castellserà i el Cambrils. Dos equips que s'enfrontaven en el partit més destacat de la jornada i que va acabar amb victòria del Cambrils per 8 gols a 6.
En la propera jornada visitarem la sempre complicada pista d'Artesa de Segre, on de tres cops que hi hem anat, només hem guanyat un partit i n'hem perdut dos. Amb l'esperança de treure-hi quelcom positiu, anirem a per totes.

Balaguer A: Jordi, Miquel Àngel, Fortuny, Gerard, Juan Antonio - Raul, Joan, Cayetano, Eduard, Roger, Guifre, Ignasi
Entrenador: Carlos Roiger

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Jaume, Javi, Gerard - Barneo, Bieto

Àrbitre: Rafael Garcia

Joan Fargues

Reportatge Fotogràfic: