Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

18 de març 2013

TOCA PASSAR PÀGINA

Aquest dissabte a Ascó es va encaixar la quarta derrota consecutiva. Veient la classificació ja es podia preveure que seria molt difícil aconseguir almenys un punt en aquest partit, ja que l'Ascó, junt amb el Sant Julià, són els dos clars favorits per pujar de categoria.
Tot i això, els jugadors del Torrente-Massalcoreig que estàven disponibles per jugar, sis de camp més Oliver, s'ho van deixar tot sobre la pista, fent front a les adversitats que van tenir durant els quaranta minuts, com el mal àrbitratge o la poca punteria cara a porteria. El resultat final, 9-3, va acabar mostrant un resultat massa ampli si tenim en compte la igualtat que hi va haver sobre la pista.
La primera meitat va acabar amb un parcial de 5-2 favorable a un Ascó que va saber aprofitar molt bé el fet de que Juanma jugava com a porter-jugador. Els gols visitants van ser obra de Javi, que feia el 2-1, i de Fran, que feia el seu primer gol de la temporada, i el 4-2, en una jugada al segon pal.
A la segona meitat, més del mateix. Ocasions a les dues porteries, però només un equip, el local, estava encertat en els metres finals. D'aquesta manera, els gols anaven caient l'un darrere l'altre fins al 8-2 amb el que s'entrava a l'últim minut de joc, quan Juanma feia el tercer gol del Torrente-Massalcoreig. El 8-3 semblava que seria el resultat final, però l'Ascó encara va tenir temps per marcar el seu novè gol del vespre.
En fí, partit per oblidar i no en queda altra que començar a passar pàgina. A partir d'ara venen cinc partits consecutius contra rivals de la nostra lliga; és a dir, equips que, com nosaltres, es troben a la zona mitja-baixa de la taula. Són aquests partits els que ens han de permetre agafar més confiança per tal d'encarar al màxim la recta final de la temporada.
El primer d'aquests partits es disputarà aquest proper dissabte a Torrente de Cinca. El rival serà el Valls, equip que a hores d'ara té sis punts més que nosaltres i contra el qual es va empatar a 5 en el partit d'anada. Seria bo guanyar-lo per tal de tenir la diferència de gols particular a favor. Es pot guanyar, s'ha de guanyar. Vamos equipo!

Ascó: Rubén, Sergio, Alejandro, Iván, Butler - Jordi, Andrew, Anderson, Albert, Miguel Ángel, Jose Luís
Entrenador: Cristian Carceller

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Jaume, Pau, Javi - Fran, Mingo

Reportatge Fotogràfic (Paco Badia):