Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

1 d’oct. 2012

PRIMERA VICTÒRIA A TERRITORIAL

Aquest dissabte ens estrenàvem com a locals en la nova categoria de Territorial, tot i que, per culpa de l'aigüat que va caure, vam haver de viatjar fins a Mequinenza per poder disputar el partit en plenes condicions degut a les gotelleres que hi ha al sostre del Poliesportiu de Torrente de Cinca.
Pel que fa al partit, no era, a priori, gens senzill pels nostres interessos. Ens visitava un vell conegut, el Restaurante Moreno's de Lleida, equip que va pujar ara ja fa quatre temporades i que, a l'igual que nosaltres, havia perdut en el primer partit de lliga.
La primera meitat va començar amb un Moreno's molt inspirat. En poc més de deu minuts els visitants ja portaven una renda de tres gols i semblava que tenien més de mig partit a la butxaca.
Va ser llavors quan va sortir la casta, l'entrega i la màgia dels jugadors del Torrente-Massalcoreig. No volien que s'escapés el primer partit a casa de la temporada i van reaccionar d'una forma tant magistral com espectacular i increïble. En només dos minuts, del 17 al 19, s'aconseguia ficar l'empat a 3 en el marcador gràcies a gols de Pau, el xut del qual es va veure beneficiat per un rebot en un defensa, de Javi a porteria buida després d'un gran contraatac, i de Jaume, en un gran xut des de fora de l'àrea. Amb el 3-3 s'arribava al descans.
Als quatre minuts de la segona meitat el Moreno's es tornava a avançar en el marcador. Va ser, però, l'últim gol dels visitants, ja que a la segona meitat van aparèixer dos factors claus en el que acabaria sent el resultat final del partit: la sort i la inspiració d'Oliver.
Perdent 3-4, el Torrente-Massalcoreig es va decidir per treure a Juanma com a porter-jugador. I els resultats no van trigar en arribar. Mingo rebia una passada del de Mequinenza i engaltava un xut ras i col·locat des de fora de l'àrea davant del qual res va poder fer el porter visitant.
El 4-4 es va mantenir uns cinc minuts durant els quals Bieto va ser expulsat per doble amonestació i el Moreno's va estar dos minuts amb un jugador més. Per sort, entre la bona defensa feta, les parades d'Oliver i la desesperació visitant, el resultat no es va moure fins que va entrar Gerard com a cinquè jugador i vam tornar a estar amb igualtat de condicions.
El granjolí va ser, precisament, l'autor del gol. Gerard, qui va estar molt llest, es va desmarcar molt bé i, després de rebre la pilota i desfer-se d'un defensa, va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Torrente-Massalcoreig es posava per primer cop per davant en el marcador i semblava que el partit ja el tenia bastant controlat.
Fins a quatre gols més es van veure, i tots a favor nostre. Javi, Gerard i Juanma, aquest últim amb dos gols, es van encarregar d'ampliar la renda fins al 9-4 definitiu.
Amb el bon regust que dóna el fet de fer les coses bé i d'obtenir una victòria tant àmplia, ens toca viatjar el cap de setmana que ve fins al Principat d'Andorra per visitar el Sant Julià en una pista en la que vam caure derrotats per 8-2 ara fa dues temporades. No serà gens fàcil puntuar, però ara més que mai... PODEMOS!

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Jaume, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Barneo, Pau, Gerard

Moreno's: Joan, Cristian, Jonathan, Alexandre, Gerard - Pulido, Jose Luis, Rafael
Entrenador: Jose Moreno