Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

20 de des. 2011

VICTÒRIA... I VACANCES

Aquest dissabte jugàvem l'últim partit del 2011. Tocava jugar a casa, contra un equip que mai ens ho ha posat gens fàcil com és el Hong-Kong. Per sort, la victòria i els tres punts es van quedar a Torrente de Cinca tal i com va acabar mostrant el resultat definitiu de 4-3.
Força bé començaven les coses per nosaltres quan Bieto, als dos minuts de joc, feia el primer gol del matx. El mateix jugador faria una passada cap a Javi qui, veient la sortida en fals del porter visitant, introduïa la pilota al fons de la porteria quan tot just haviem arribat als sis minuts de joc.
En un tres i no res estavem guanyant 2-0. Malauradament, però, no va trigar massa estona el Hong-Kong en reaccionar. Tot just un minut després escurçava distàncies l'equip visitant amb gol d'Hector. Aquest gol va fer mal en uns i va donar esperances de remuntada als altres. Una remuntada que va acabar arribant.
Passat l'equador de la primera meitat Francisco feia l'empat a 2 i, tant sols tres minuts més tard, Iván feia el 2-3 amb el qual s'arribaria al descans.
A la segona meitat, per sort, no vam trigar massa en tornar a ficar les taules en el marcador. El 3-3 va arribar al minut quatre, quan Gerard va aprofitar un refús del porter després d'un xut de Fran per marcar.
Anaven passant els minuts i el resultat no es movia. Els dos equips creaven bones ocasions, però faltava la rematada final. Finalment aquesta va arribar per part nostra, tot i que amb una mica de suspens. Un xut de Bieto, no massa fort, s'ajudava d'un error del porter visitant qui veia com la pilota li passava entre les cames i, quan va voler arreglar-ho refusant l'esfèrica fora de la porteria, aquesta ja havia creuat totalment la línia de gol. Quedaven encara set minuts però ja haviem aconseguit el que semblava més difícil, remuntar el partit.
De llavors fins al final del matx el resultat ja no es va tornar a moure. Bona part de culpa en va tenir David, el nostre jove porter, qui, faltant solament tres minuts, es va aturar un doble penalti que hagués pogut capgirar totalment el rumb del partit. Als últims segons també hi va haver un pal en la nostra porteria, però per sort la pilota va acabar sortint a fora.
Amb aquest triomf, el tercer consecutiu i el setè de la temporada, ens situem quarts empatats amb el tercer, el Tremp. Rival amb el qual ens enfrontarem el primer cap de setmana després de Reis. Ara, però, és temps de disfrutar de les vacances de Nadal.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Óscar, Javi - Fran, Barneo, Jaume, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Hong-Kong: Jose Antonio, Hector, Raúl, Mariano, Angel - Francisco, Daniel, Andrés, Iván, Matias, Carlos, Manuel