Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

17 de gen. 2012

EL DERBI ES QUEDA A CASA

La primera part del derbi, que es disputava aquest cap de setmana a Torrent, era un partit molt esperat per tothom. Mai ens haviem enfrontat amb el Fraga en un partit de temporada, fins ara només ho haviem fet en amistosos, i això ho sabiem tots. L'afició, no ens va deixar de banda, com era d'esperar, i, sumat també al nombrós públic que va venir de Fraga, es va poder presenciar un gran partit de futbol sala amb les graderies plenes fins dalt.
Possiblement, pel que fa al joc, no va ser el millor que esperavem. Sobretot el del Fraga, que acusat per les baixes i l'expulsió per doble targeta groga de Rubén, va veure com el Torrent-Massalcoreig sentenciava el partit en una primera part pletòrica que acabava amb un contundent 5-0 en el marcador. Al final del partit, però, el resultat va ser de 6-3.
El primers vint minuts van ser un passeig pels nostres en tota regla. Fins a cinc gols, dos d'Óscar, dos de Gerard i un de Mingo, van poder marcar abans d'arribar al descans davant d'un Fraga totalment inoperant en atac i no massa fort tampoc en defensa.
En la segona meitat, i vist el partit ja sentenciat, va arribar la relaxació dels locals, que ho van poder aprofitar els visitants per maquillar una mica el resultat fins al definitiu 6-3, i encara hagueren pogut ajustar més el resultat si Oliver no s'hagués aturat un doble-penalti.
El sisè gol nostre el va marcar Jose Carlos en pròpia porteria, després que una centrada en alt de Bieto li rebotés a l'esquena despistant el seu porter.
En resum, l'anada del derbi va demostrar quin equip és, ara per ara, el millor del Baix Cinca en l'esport del futbol sala. I és que, de no haver arribat la relaxació de la segona meitat, el marcador hagués pogut acabar sent d'escàndol.
Ara vindrà un dissabte de descans abans d'encarar amb garanties els dos últims partits de la primera volta, el primer dels quals jugarem a Torrent contra el Conca d'Allà d'aqui dos caps de setmana.

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Óscar, Javi, Gerard - Oliver, Juanma, Fran, Mingo, Barneo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Fraga: Juan Antonio, Rubén, Ignacio, Jose Carlos, Lorenzo - Francisco, Pablo, Fernando, Imanol