Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

3 d’abr. 2012

EMPAT JUST A LLARDECANS

Aquest dissabte visitàvem una pista sempre molt complicada com és la de Llardecans, amb l'objectiu de treure almenys un empat que mantingués la distància entre els dos equips en quatre punts. I va costar, no va ser gens fàcil, però l'empat a 7 va acabar sent el resultat definitiu.
Tot i avançar-nos en el marcador amb un gol de Jaume en el minut 7, la primera meitat va tenir en els locals els clars dominadors del joc. Ben tancat a darrere, i sortint en perillosos contraatacs, el Llardecans va remuntar el partit arribant al descans amb un momentani 3-1. Per part nostra, les poques ocasions amb que vam comptar en els primers vint minuts, entre els pals i el porter Adrià es van encarregar de malbaratar-les.
A la segona meitat, el domini del joc va canviar totalment. El fet de treure Bieto com a porter-jugador, ja des de l'inici, ens va permetre tenir en tot moment el control de la pilota i del partit, i els gols, encara que van trigar, van acabar caient. Abans, però, van ser els locals els que amb dos gols gairebé seguits, cal mencionar el golàs de David que va significar el 5-1, s'allunyaven encara més en el marcador.
Però la nostra reacció no es va fer esperar. Bieto amb dos gols, Fran, que marcava el seu primer gol del 2012, i Javi, aconseguien ficar l'empat a 5 quan encara restaven sis minuts de joc. Amb l'empat els ànims es van calmar, i això ho va aprofitar el Llardecans per tornar-se a ficar dins del partit. I s'hi va ficar amb dos gols consecutius que tornaven a distanciar els locals en el marcador.
Per sort, el Torrrente-Massalcoreig encara va tenir temps per, almenys, aconseguir un empat que a la segona meitat s'havia mereixut. Gols de Bieto i Barneo, ja en el darrer minut de joc, van ficar el resultat definitiu d'empat a 7.
En definitiva, un molt bon partit de futbol-sala el que van oferir el Llardecans i el Torrente-Massalcoreig, i el primer punt que aconseguim treure d'aquella pista tant complicada.
Ara ve Setmana Santa, i amb ella un descans que els nostres jugadors s'han guanyat totalment a pols després d'encadenar, des de l'última aturada, 20 punts de 27 possibles, entre els quals tenen una vital importància els tres punts aconseguits davant el Castellserà i els empats a Artesa de Segre i aquest últim a Llardecans.
Actualment estem classificats amb 48 punts en tercer lloc, per darrere del líder Cambrils, amb 55, i del Castellserà, segon amb 49 punts. Després de l'aturada anirem a pel nostre objectiu: intentar sobrepassar el Castellserà, amb el qual tenim el gol-average guanyat, per tal de finalitzar la temporada en segon lloc.

Llardecans: Adrià, Eric, Marc, Aleix, Oriol - Pau, Ivan, Heribert, Víctor, David, Ernest

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Javi, Gerard - Oliver, Fran, Mingo, Barneo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Jordi Ortiz