Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

7 de maig 2012

GRAN SEGONA PART

Tres punts més els que es van aconseguir aquest passat dissabte al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. Ens enfontàvem al Hong-Kong, un rival sempre perillós, i comptàvem amb algunes baixes importants en l'equip, com eren les de Juanma, Mingo i Oliver. I per si no era menys, aquest cop també faltava el míster. Però res lluny de la realitat, l'equip va saber contrarrestar a totes les adversitats i va acabar guanyant un partit que, tot i dominar-lo, se li havia posat una mica costa amunt. Al final vam poder sumar una victòria, per 3-6, que ens dona més força i il·lusió en el camí de l'ascens. 
El partit va estar en tot moment sota el nostre domini. Els nostres jugadors comptaven, en tot moment, amb la possessió de la pilota, però els gols semblava que no volien arribar. En canvi, el Hong-Kong es va trobar en dos gols tot just començar el partit que li donaven un avantatge de dos gols pràcticament sense haver fet res. 
El 2-0 va acabar sent el resultat definitiu de la primera meitat, ja que mentre que el Hong-Kong ja gairebé no es va tornar a acostar a la porteria de David, nosaltres teniem moltes ocasions però gens d'encert en els metres finals. 
A la segona meitat, per sort, la punteria va acabar arribant... i de quina manera! En menys de cinc minuts ja s'havia donat la volta al marcador gràcies a dos bons xuts de Javi i Bieto i a una fantàstica jugada entre aquests dos jugadors que acabava amb la pilota al fons de la porteria després de ser xutada per Gerard. Amb el 2-3 arribava la justicia en el partit, ja que, per mèrits d'uns i altres, el Torrente-Massalcoreig mereixia, clarament, sumar els tres punts en joc.
I, tot i que el Hong-Kong encara veia com podia ficar l'empat a 3, Barneo, des del punt de doble penalti, Fran i un altre cop Javi, ens acabaven donant una victòria més que merescuda. 
En definitiva, un gran partit el jugat pels nostres jugadors, els quals van saber contrarrestar a la segona part totes les adversitats que se'ls hi havien presentat durant el partit per acabar emportant-se tres punts que poden ser claus en la recta final de la temporada. 
Des d'aquí, també m'agradaria donar les gràcies al gran nombre d'aficionats que van aprofitar el fet de jugar a Lleida ciutat per apropar-se a animar als nostres jugadors.

Hong-Kong: Jose Antonio, Hector, Daniel, Ivan, Alberto - Raul, Jose Maria, Matias, Angel, Manuel, Alberto

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - Fran, Barneo

Àrbitre: Hector Sarrat

Joan Fargues  

Reportatge Fotogràfic Paco Badia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada