Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

15 d’abr. 2013

NO HI HA SORT

Bon partit el jugat pels nostres jugadors aquest passat dissabte a Cambrils. Moltes ocasions creades, moltes arribades amb perill a la porteria contrària, però van faltar dos de les coses que més trobem en falta aquesta temporada, la punteria i la sort. Sense punteria ni sense sort, tot és fa més complicat, inclús guanyar en un partit en el que el rival et deixa tenir el control de la pilota. Així, es tornava a encaixar una derrota d'aquelles que fan mal, contra un rival directe en la lluita per la salvació, amb el definitiu resultat de 4-2.
El Cambrils va sortir amb una mica més d'empenta en els primers minuts. Fruit d'això va arribar el primer gol del partit als sis minuts de joc. Aquest gol va fer reaccionar al Torrente-Massalcoreig, el qual sense fer un gran joc, sí que començava a tenir el control de la pilota i alguna que altra ocasió. Encara que el Cambrils, tot i cedir la pilota al rival, també disposava de perilloses accions al contraatac.
Els minuts passaven i el resultat no es movia. De fet, no es va tornar a moure fins la recta final de la primera meitat. Quan quedaven poc menys de cinc minuts pel descans, els jugadors visitants aprofitaven una falta indirecta per cessió al porter per, després d'una bona jugada ensajada, ficar l'empat a 1 amb gol de Juanma.
Empat just el que reflectia el marcador en aquell moment. Però l'alegria va durar molt poc, ja que només un minut després el Cambrils es tornava a avançar. Amb el resultat de 2-1 es va arribar al descans.
La segona meitat, com no havia succeït en la primera, va tenir un dominador clar. El Torrente-Massalcoreig va ser l'amo i senyor dels darrers vint minuts. Tant en atac, creant moltes i perilloses ocasions però sense encert en els metres finals, com en defensa, on els nostres jugadors van estar molt encertats.
Però si una cosa hi ha clara en el món de l'esport, és que normalment si perdones cara a porta ho acabes pagant molt car. I així va ser. El Cambrils, sense fer res, marcava el 3-1 als deu minuts de la represa. Amb aquest resultat ja no en quedava cap altra que treure Juanma de porter-jugador, però res va canviar.
El Torrente-Massalcoreig només va estar encertat quan s'estava arribant al final del partit. Un gol de Fran quan restaven trenta set segons de joc encara ens va donar alguna esperança de poder treure, almenys, un empat. Desgraciadament, no era el dia. El Cambrils va marcar el 4-2 a porteria buida i el partit es va acabar.
El millor de tot és la sensació que va donar l'equip durant molts minuts. Unes ganes de superació, d'esforç, de treball i de sacrifici que, tot i la derrota, ens permeten estar més o menys contents i optimistes de cara a la propera jornada.
El dissabte que ve ens visitarà el Botarell. Ja toca guanyar un partit, i el Botarell sembla ser un rival propici per conseguir la victòria, ja que és un rival de la nostra lliga. S'ha d'anar a per totes i, si ens acompanyen la sort i la punteria, es podrà guanyar. Vamos equipo!

Cambrils: Josep Mª, Joan, Bernat, Jordi O., Catalin - Jordi S., Xavier, Albert
Entrenador: Jordi Armengol

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Juanma, Jaume, Javi - Fran, Pau, Gerard